Мін'юст теж подасть апеляцію на рішення суду щодо ПриватБанку

Мін'юст теж подасть апеляцію на рішення суду щодо ПриватБанку

Укрінформ
Міністр юстиції Павло Петренко наголосив, що всі рішення, які приймалися щодо націоналізації «ПриватБанку», законні.

Про це він заявив під час наради в Раді нацбезпеки й оборони з приводу ситуації з ПриватБанком, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Всі рішення, які приймалися щодо націоналізації банку, були законними, в чіткому дотриманні чинного законодавства. Ці рішення були спрямовані на захист національної безпеки і на захист українських громадян», - підкреслив Петренко.

Він також зазначив, що з нетерпінням чекає оприлюднення повного тексту рішення, щоб надати йому юридичну оцінку та подати апеляцію.

Читайте також: Порошенко хоче відкриття справи через скасування націоналізації ПриватБанку

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня 2019 року Окружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши у судовому засіданні справу за позовом бізнесмена Ігоря Коломойського до НБУ, Кабінету міністрів, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, визнав незаконною націоналізацію ПриватБанку.

У Міністерстві фінансів заявили про намір подати апеляцію на рішення суду щодо незаконної націоналізації ПриватБанку. Апеляційну скаргу на це рішення Окружного адміністративного суду міста Києва готують і в Національному банку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-