Порошенко хоче відкриття справи через скасування націоналізації ПриватБанку

Порошенко хоче відкриття справи через скасування націоналізації ПриватБанку

Укрінформ
Президент Петро Порошенко закликав Службу безпеки та генпрокурора після завершення всіх судових процедур у справі про скасування націоналізації ПриватБанку оцінити можливість відкриття кримінального провадження у зв'язку з ухваленням судом неправосудного рішення.

Про це він заявив під час наради в Раді нацбезпеки й оборони щодо ситуації навколо ПриватБанку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Звертаюся з проханням до Служби безпеки України, Юрію Віталійовичу (Луценко, генпрокурор - ред.), до вас із проханням оцінити після завершення всіх необхідних судових процедур можливості для порушення кримінальної справи за неправосудне рішення, яке було здійснене суддями, які винесли ці позиції, не втручаючись в аналіз цього рішення по суті", - сказав Порошенко.

Читайте також: Порошенко зробив заяву щодо Приватбанку на нараді РНБО

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня Окружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши у судовому засіданні справу за позовом бізнесмена Ігоря Коломойського до НБУ, Кабінету міністрів, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, визнав незаконною націоналізацію ПриватБанку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-