Порошенко зробив заяву щодо Приватбанку на нараді РНБО

Порошенко зробив заяву щодо Приватбанку на нараді РНБО

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що стурбований зв’язкою Коломойський-Зеленський перед виборами та закликав вжити заходів, щоб не допустити реваншу та пограбування держави олігархами, які перебувають за кордоном.

Про це він сказав під час наради РНБО з приводу ситуації з ПриватБанком, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Безумовно, що сьогодні мене турбує і зв’язка Коломойський-Зеленський перед виборами, які відбудуться 21 квітня. І нам потрібно сьогодні вжити всіх можливих заходів для того, щоби не допустити реваншу, повернення або пограбування держави олігархами, які зараз перебувають за кордоном», - наголосив Порошенко.

Читайте також: Порошенко скликав нараду в РНБО через рішення суду щодо ПриватБанку

Окрім того, він звернувся до секретаря РНБО Олександра Турчинова з вимогою провести чітку координацію дій всіх органів державної влади для того, щоб не допустити паніки та захистити інтереси людей.

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня Окружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши у судовому засіданні справу за позовом бізнесмена Ігоря Коломойського до НБУ, Кабінету міністрів, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, визнав незаконною націоналізацію ПриватБанку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-