Арешт майна “Аскор-Інвест”: Столичний райсуд роз’яснив своє рішення

Арешт майна “Аскор-Інвест”: Столичний райсуд роз’яснив своє рішення

Укрінформ
У Шевченківському суді міста Києва заявляють, що на рахунках ТОВ «Аскор-Інвест», питання скасування арешту яких вирішувалося судом, не знаходились грошові кошти, що є предметом кримінального правопорушення розслідування.

Про це ідеться у повідомленні суду в Facebook.

“17 квітня 2019 року Шевченківський районний суд м.Києва розглянувши клопотання ТОВ «Аскор-Інвест» про скасування арешту майна постановив ухвалу про задоволення зазначеного клопотання. Водночас в ході розгляду клопотання судом встановлено, що на рахунках ТОВ «Аскор-Інвест» (питання скасування арешту яких вирішувалося судом) не знаходились грошові кошти, що є предметом кримінального правопорушення розслідування”, - ідеться в повідомленні.

У суді зазначають, що вказані грошові кошти були перераховані відразу, як надійшли на рахунки ТОВ «Аскор-Інвест», на рахунки інших юридичних осіб.

“При цьому, враховуючи, що ТОВ "Аскор-Інвест" не є юридичною особою, стосовно якої здійснюється кримінальне провадження, та жодній службовій особі товариства не повідомлено про підозру в межах даного кримінального провадження, тому підстав, передбачених КПК України для застосування заходів забезпечення у вигляді арешту майна даного Товариства не було”, - інформують у суді.

Читайте також: Суд відмовив у знятті арешту з рахунків у банку Януковича - ГПУ

Наголошується, що детальне обґрунтування зазначеного судового рішення буде викладено у повному тексті ухвали суду, проголошення якого відбудеться о 15 год. 00 хв. 19 квітня 2019 року в приміщенні Шевченківського районного суду м.Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-