З початку року

З початку року "Нова Пошта" відкрила 164 нових відділення

Укрінформ
Українська компанія «Нова Пошта» відкрила 164 нових відділення по всій Україні з початку року. Найбільше - в містах та селах Донецької, Хмельницької та Київської області.

Про це повідомляється на сайті поштового оператора.

"Нова Пошта" відкрила 164 нових відділень. Кількість відділень і поштоматів зросла до 2886 точок - найбільше мережа збільшилася в містах та селах Донецької, Хмельницької та Київської області", - йдеться в повідомленні.

Найбільше відділень відкривалося у великих містах (Київ, Одеса, Запоріжжя, Харків), а також в населених пунктах Донецької, Хмельницької та Київської області.

При цьому, мережа «Нової Пошти» з'явилася у 89 нових населених пунктах.

"Тільки за останній місяць ми відкрили півсотні відділень в селах і невеликих населених пунктах і бачимо, наскільки затребувана в них експрес-доставка. Кількість посилок зростає мало не в геометричній прогресії. Наприклад, в селі Андріївка Донецької області з січня по березень кількість посилок зросла з 36 до 613 штук", - йдеться в повідомленні.

Тепер скористатися послугами «Нова Пошта» можна в 2842 відділеннях і 44 поштоматах, встановлених в торгово-розважальних центрах, житлових комплексах тощо. На даний момент третина мережі "Нова Пошта" знаходиться в населених пунктах з чисельністю населення менше 10 тис. (908 міст і селищ). З них у 45 селах населення менше 1 тис.

Читайте також: Державним коштом надрукують 150 найменувань підручників

Як відомо , з 1 березня "Нова Пошта" кардинально змінила графік роботи. Тепер відділення компанії в обласних і районних центрах, а також кур'єри працюють без вихідних - 7 днів на тиждень.

Українська компанія «Нова пошта» була заснована у 2001 році. Вона забезпечує сервіс експрес-доставки документів, вантажів і посилок для фізичних осіб і бізнесу. Мережа компанії налічує понад 2800 відділень по всій країні. Кількість відправлень тільки за 2018 перевищила 174 мільйони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-