НБУ вніс зміни до тарифів на послуги з реєстрації та ліцензування

НБУ вніс зміни до тарифів на послуги з реєстрації та ліцензування

Укрінформ
Національний банк України вніс зміни до тарифів на свої послуги із реєстрації та ліцензування. 

Про це повідомляє прес-служба НБУ.

"Національний банк України вніс зміни до тарифів на свої послуги з реєстрації та ліцензування, а саме - запроваджено тарифи на такі послуги у сфері ліцензування операцій з інкасації: тариф на послугу із видачі юридичним особам ліцензії на надання банкам послуг з інкасації - 39 820 грн, тариф за надання послуги щодо отримання погодження на здійснення операцій з оброблення та зберігання готівки - 32 130 грн", - йдеться в повідомленні.

Також виключено тарифи на послуги, пов’язані з включенням аудиторів до Реєстру аудиторських фірм, які мають право на проведення аудиторських перевірок банків, оскільки відповідна функція Національного банку з ведення Реєстру аудиторських фірм втратила актуальність з набранням чинності Закону України "Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність".

У Нацбанку зазначають, що уточнено назви окремих послуг у зв’язку з набранням чинності Положення про ліцензування банків, затвердженого постановою Правління Національного банку від 22.12.2018 № 149.

Читайте також: НБУ оштрафував ОТП банк на 7 мільйонів за порушення фінмоніторингу

Зазначені зміни внесені згідно із постановою Правління Національного банку України від 1 квітня 2019 р. № 54 "Про внесення змін до Тарифів на послуги з реєстрації та ліцензування, що надаються Національним банком України" та набирають чинності з 2 квітня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-