Валютні цінності та майно за кордоном бізнесу декларувати в НБУ уже не треба

Валютні цінності та майно за кордоном бізнесу декларувати в НБУ уже не треба

Укрінформ
Подальше надання суб’єктами підприємницької діяльності до Національного банку України декларацій про валютні цінності, доходи та майно, що належать резиденту України і знаходяться за її межами, не передбачається.

Про це повідомляє прес-служба НБУ.

"У зв’язку із введенням у дію з 7 лютого 2019 року Закону України "Про валюту і валютні операції" від 21 червня 2018 року № 2473-VIII (далі – Закон № 2473) подальше надання суб’єктами підприємницької діяльності до Національного банку України декларацій про валютні цінності, доходи та майно, що належать резиденту України і знаходяться за її межами, за періоди після введення в дію Закону № 2473, не передбачається", - йдеться в повідомленні.

У разі необхідності подання до Національного банку України декларацій за періоди до введення в дію Закону № 2473, це можливо здійснити у раніше встановленому порядку поштовим зв’язком або власноручно за адресами Національного банку України у регіонах.

Читайте також: НБУ оштрафував ОТП банк на 7 мільйонів за порушення фінмоніторингу

Як повідомляв Укрінформ, новий закон "Про валюту і валютні операції" набрав чинності 7 лютого і скасував низку обмежень для бізнесу і населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-