В Україні стартує міжнародний форум з ягідництва

В Україні стартує міжнародний форум з ягідництва "S-Fruit Transformation"

Укрінформ
В Україні з 2 по 4 квітня 2019 року відбудеться міжнародний форум з ягідництва «S-Fruit Transformation».

Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

“З 2 по 4 квітня у Києві відбудеться міжнародний форум «S-Fruit Transformation», присвячений ланцюгам доданої вартості ягідних та кісточкових культур. Участь у відкритті візьме в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева. Захід організовано Ягідною Асоціацією України за підтримки Посольства Королівства Нідерланди”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що участь у заході візьмуть 40 спікерів з 11 країн, зокрема, України, Білорусі, Молдови, Латвії, Литви, Грузії, Вірменії, Азербайджану, а також виробники, переробники, трейдери та ті, хто зацікавлений у галузі ягідництва. Загалом очікується приблизно 300 відвідувачів.

Мета форуму, як підкреслюють у Мінагрополітики, спрямована на підвищення обізнаності виробників про глобальні тенденції ринку свіжих і перероблених ягід і фруктів; подання новітніх технологій та світового досвіду у вирощуванні, переробці та просуванні плодово-ягідної продукції; створення міжнародного кола спілкування в ягідному секторі; стимулювання зростання споживання ягід.

Читайте також: Нібулон за 2018 рік сплатив 870 мільйонів податків та зборів

Як повідомляв Укрінформ, у січні-лютому 2019 року Україна заробила на експорті фруктів, ягід та горіхів 47,4 млн доларів, що на 22% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-