Мінфін шукатиме кандидатів у наглядові ради трьох держбанків

Мінфін шукатиме кандидатів у наглядові ради трьох держбанків

Фото
Укрінформ
Міністерство фінансів та міжнародні компанії з відбору претендентів будуть шукати по 6 кандидатів на посади незалежних членів спостережних рад у Приватбанк, Ощадбанк і Укрексімбанк.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала міністр фінансів Оксана Маркарова.

"Я і три супер профі у кадровому доборі , Odgers Berndtson Ukraine, Pedersen and partners та Ward Howell Ukraine, які разом з нами і міжнародними експертами будуть шукати по 6 кандидатів на посади незалежних членів спостережних рад у Приватбанк, Ощадбанк і Ексімбанк", - написала Маркарова.

Вона зазначила, що одна з найпотрібніших реформ в корпоративному управлінні державними банками і важливий KPI нашої стратегії по держбанках, підтримана Перзидентом України Петром Порошенком, Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, профільним парламентским комітетом та депутатами виходить на фінішну пряму.

Читайте також: Порошенко нагадав про припинення з 1 квітня дії Договору про дружбу з РФ

Як відомо, Кабінет міністрів 27 березня схвалив HR компанії з відбору персоналу для визначення претендентів на посади незалежних членів наглядових рад АТ "Ощадбанк", АТ "Укрексімбанк" та АТ КБ "Приватбанк". За законом, наглядова рада держбанку складається з дев’яти членів, з яких шість мають бути незалежними, а три члени повинні бути пропорційно представниками від президента, Кабміну та парламенту. Претенденти обиратимуться на умовах конкурсу.

Фото: Маркарова, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-