Цьогоріч планують розпочати капремонт мостових переходів на Херсонщині - Омелян

Цьогоріч планують розпочати капремонт мостових переходів на Херсонщині - Омелян

Фото
Укрінформ
Капітальний ремонт двох мостових переходів в Херсонській області - на трасі Т04-03 Мар’янське–Берислав, планують розпочати у 2019 році. 

Про це у вівторок, у ході робочої поїздки в Херсонську область, заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, спілкуючись з представниками місцевих громад, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Щодо цих двох мостових переходів ми плануємо для себе наступний графік: 25 квітня на сесії облради приймається рішення про виділення по 50 тисяч на кожен (на тендерні процедури – ред.), на початку травня оголошуємо тендер, в травні ми затверджуємо перерозподіл коштів для того, щоб знайти фінансування для початку робіт. Цього року ми повинні в чорновому варіанті зробити ці два мости і в наступному році завершити повністю капремонт», - відзначив Омелян.

Міністр оглянув проблемні ділянки траси Т04-03 Мар’янське – Берислав у районі мостових переходів: 68 км траси (затока р. Дніпро с. Новокаїри) та 58 км траси (затока р. Дніпро с. Милове).

Зараз тут постійно пересувається транзитний транспорт – великогабаритні фури, які направляються у порти, влітку на відпочинок на південь України на автотранспорті їдуть жителі інших регіонів. Навантаження на дорогу зростає через те, що інші траси ще в гіршому стані, тому транспорт перенаправляється сюди. На «розбитих» балках, які потребують капремонту, періодично фури «злітають» у воду, пасажирські перевізники відмовляються їхати у цьому напрямку, розповіли Володимиру Омеляну місцеві жителі.

Читайте також: Омелян побачив найслабшу ланку у транспортній інфраструктурі

За словами голови Херсонської ОДА Андрія Гордєєва, на капремонт двох мостових переходів на цій ділянці дороги необхідно 69 млн гривень.

Загальна протяжність двох балок близько 800 метрів.

Фото: Мінінфраструктури

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-