В Україні запрацював портал моніторингу фінансування доріг

В Україні запрацював портал моніторингу фінансування доріг

Укрінформ
В Україні запрацював портал моніторингу фінансування доріг.

Офіс ефективного регулювання (Better Regulation Delivery Office - BRDO) презентував портал моніторингу фінансування доріг.

Як зазначив на прес-конференції в Києві голова Офісу ефективного регулювання (BRDO) Олексій Гончарук, портал є корисним для кожного, хто цікавиться цим питанням, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми вирішили зібрати в одному місці дані, які б дозволяли пересічному громадянину, тобто кожному з нас, зрозуміти, куди витрачаються кошти, які ми платимо за будівництво доріг”, - сказав він.

Портал надасть інформацію про ремонт доріг у розрізі областей та доріг державного значення і місцевого, про кошти витрачені на безпеку руху. Тут є дані про тендери, які було оголошено та проведено в областях, а також про гроші, які фактично були витрачені замовниками.

Читайте також: Укргазвидобування торік досягло максимальних обсягів буріння

Офіс ефективного регулювання (Better Regulation Delivery Office) – незалежний експертно-аналітичний центр, який фінансується Європейським Союзом в рамках проекту FORBIZ та Ініціативи EU4Business. Завданням BRDO є покращення умов ведення бізнесу та інвестиційної привабливості України, стимулювання розвитку підприємництва та налогодження публічного діалогу між бізнесом та владою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-