В Україні виготовляють 75% електроджгутів для авто всієї Європи

В Україні виготовляють 75% електроджгутів для авто всієї Європи

Укрінформ
75 % електричних джгутів для автомобілів всієї Європи виготовляють в Україні.

Про це сказав перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів в ході Третього засідання Діалогу високого рівня Україна-ЄС з горизонтальних питань та окремих секторів промисловості, повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

"Реальний ВВП України зростає уже три роки поспіль – у 2018 його ріст склав 3,2%. Промислове виробництво прискорило зростання до 1,6% у порівнянні з 0,4% у 2017 році. Вже зараз в Україні працюють підприємства, що спеціалізуються на виготовленні електроніки і електропроводки для автомобілів для експорту в країни ЄС. 75 % електричних джгутів для автомобілів всієї Європи виготовляють в Україні. Кабельні мережі постачаються на заводи 11 країн ЄС, де комплектують моделі світових брендів”, - зазначив Кубів.

Читайте також: Кубів назвав один із найперспективніших напрямків співпраці з ЄС

Кубів також підкреслив важливість завершення необхідних процедур для укладення Угоди про оцінку відповідності та прийнятність промислових товарів.

“Завдяки активній взаємодії в рамках Діалогу ми впритул наблизилися до укладання Угоди АСАА, яка є одним з пріоритетних напрямів економічного блоку Угоди про асоціацію з ЄС та суттєво спрощує вихід українських товарів на ринки ЄС”, - наголосив Кубів.

Фото: polytrans

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-