Держгеонадр на аукціоні продала три з десяти виставлених ділянок

Держгеонадр на аукціоні продала три з десяти виставлених ділянок

Укрінформ
Державна служба геології та надр на першому електронному аукціоні продала спецдозволи на 3 з 10 нафтогазових ділянок, виставлених на торги.

Про це свідчать дані електронної системи Prozorro.

Зокрема, ТОВ "Нафтогазсистеми" (входить у портфель активів ДТЕК Нафтогаз Ріната Ахметова) отримало право придбати спецдозволи на користування надрами Світанково-Логівської площі (Харківська обл.). Фінальна вартість лота становила 85 млн грн.

Державне АТ "Укргазвидобування" отримало спеціальний дозвіл на користування надрами Південно-Кобзівської площі (Харківська обл.) за 30,95 млн грн.

Компанія ТОВ «Нафтогазопромислова геологія» (Burisma Group Миколи Злочевського) перемогло у торгах Держгеонадр та отримало спецдозвіл на ділянку Дубрівсько-Радченківської площі (Полтавська обл.). Цінова пропозиція від компанії становила 25,1 млн грн.

На решту 7 лотів не було заявок від потенційних інвесторів.

Читайте також: Держгеонадр оголосила аукціон на ProZorro із вартістю лотів понад 100 мільйонів

Як повідомлялося, сьогодні Державна служба геології та надр України вперше провела електронний аукціон з продажу спеціальних дозволів на користування надрами з покладами нафти та газу. Торги відбувалися у електронній системі Prozorro.Продажі та на майданчику Української енергетичної біржі. Перші 10 ліцензійних нафтогазоносних ділянок були виставлені на продаж 6 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-