Держгеонадр оголосила аукціон на ProZorro із вартістю лотів понад 100 мільйонів

Держгеонадр оголосила аукціон на ProZorro із вартістю лотів понад 100 мільйонів

Укрінформ
Загальна початкова вартість 9 дозволів на ділянки, що виставляються на торги, перевищує 100 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба відломства із посиланням на зустріч т. в. о. голови Держгеонадр Олега Кирилюка з учасниками запуску процесу електронних торгів.

“Держгеонадра оголошують ІІІ електронний аукціон, це не нафтогазові ділянки. Це 9 ділянок, які розташовані в шести областях. Територія з покладами рідкоземельних порід, бурштину, берилію, графітів, води, глини та вапняків складає більше 400 кв. км. Початкова ціна 9 дозволів складає більше 103 млн грн, а сплата за геологічну інформацію – 27 млн грн”, - заявив Кирилюк.

У прес-службі зазначили, що на зустрічі очільника Держгеонадр з учасниками запуску електронних торгів "обговорювали технічні питання, які виникли в час, коли запустили перші нафтогазові лоти з продажу надр".

Держгеонадра оголосили дані про такі ділянки: – Ястребецька, Семенівська, Юрівська та Пержанське родовище – Житомирська область; – Зарічна (Заваллівського родовища) – Одеська область; – Північне-1 (свердловина №1) – Донецька область; – Літятинська – Тернопільська область; – Жалянська-2 – Рівненська область; – Запоріжжя (свердловина №2-ре) – Запорізька область.

Читайте також: Україна має працювати над презентацією свого потенціалу за кордоном - Кубів

Як повідомлялося, раніше Держгеонадр вже оголосила про проведення перших двох раундів електронних аукціонів. На продаж виставлено 17 нафтогазоносних ділянок. Заявлялося, що загалом підготовлені 26 ділянок із покладами вуглеводнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-