Укрсоцбанк із березня припинив обслуговування власних платіжних карток

Укрсоцбанк із березня припинив обслуговування власних платіжних карток

Укрінформ
Публічне акціонерне товариство "Укрсоцбанк" із 1 березня 2019 року припинило обслуговування власних платіжних карток.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"Починаючи з 1 березня 2019 року платіжні картки Укрсоцбанку будуть заблоковані, але банк продовжить обслуговування рахунків із залишком коштів", - йдеться в повідомленні.

У банку наголошують, що: будь-які розрахунки платіжними картками Укрсоцбанку та p2p-перекази з картки на картку будуть недоступні, зняття готівки в банкоматах буде недоступно, отримання готівки з карткового рахунку буде доступно тільки у мережі відділень Укрсоцбанку, у будь-якому відділенні Альфа-Банку можна буде перевести залишок коштів з карткового рахунку в Укрсоцбанку на рахунок, відкритий у Альфа-Банку. Для нових клієнтів Альфа-Банк пропонує спеціальні умови переходу: шість місяців безкоштовного обслуговування пакетів послуг Comfort, Ultra або Platinum Black. Також, переказ коштів з карткового рахунку на рахунок, відкритий у будь-якому іншому банку, можна буде зробити тільки у мережі відділень Укрсоцбанку.

Читайте також: НБУ поліпшив умови застосування банками електронного підпису

Як відомо, ПАТ "Укрсоцбанк" входить до приватної інвестиційної холдингової групи ABH Holdings S.A. (ABHH) зі штаб-квартирою у Люксембурзі. АВНН має інвестиції у фінансові установи в Україні, Білорусі, Російській Федерації, Казахстані та Нідерландах, а також представництва на Кіпрі та у Великобританії. До активів АВНН в Україні також входить АТ "Альфа-Банк" (Україна). Наразі група ABH Holdings S.A. проводить консолідацію активів в Україні, що призведе до створення на базі АТ "Альфа-Банк" (Україна) найбільшого приватного банку в країні. Вдалий синтез та синергія двох фінустанов групи сприятиме підвищенню рівня технологій, якості сервісу для клієнтів, а також зниженню вартості та розширенню спектру послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-