Україна повинна стати світовим лідером в агросекторі - Порошенко

Україна повинна стати світовим лідером в агросекторі - Порошенко

Укрінформ
Україна повинна стати світовим лідером в агросекторі, і досягне цього у випадку, якщо експортуватиме не сировину, а українські бренди.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час виступу на Раді регіонального розвитку Кіровоградської області, повідомляє кореспондент Укрінформу

"Україна має стати лідером в агросекторі світу... Минулий рік це підтвердив, коли Україна вперше за всю історію зібрала 70 млн тонн зерна. Україна увійшла в десятку найбільших виробників світу. Це є лідерство. Україна увійшла в трійку найбільших експортерів зерна. Це є лідерство. Але повне лідерств -, це те, щоб ми не експортували сировину", - наголосив Порошенко.

За словами голови держави, повне лідерство можливе лише тоді, коли в кожному районі будуть ефективні переробні виробництва з сучасною технологією, з великим рівнем ефективності праці і високим рівнем оплати праці.

Читайте також: Порошенко наголошує на потребі розвитку в Україні туризму

"Україна повинна виводити українські бренди на світові ринки", - наголосив Порошенко, додавши, що запорукою успіху України буде чіткий план залучення інвестицій у галузі, які є точками прориву української економіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-