Інвестиції будуть захищені і розвиток виробництва триватиме – Президент

Інвестиції будуть захищені і розвиток виробництва триватиме – Президент

Фото
Укрінформ
Обсяги інвестицій в українську економіку зростатимуть і розвиток виробництва триватиме.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час спілкування з колективом нового заводу гарячого цинкування металоконструкцій ТОВ “Металогальва Україна” на Київщині, повідомляє прес-служба глави держави.

“Будуть розвиватися об'єкти електромереж, буде розвиватися будівництво, будуть надійні оцинковані деталі, які виготовлятимуться на вашому виробництві. І будуть зростати інвестиції в державу”, - сказав Порошенко, додавши: “Це є нові робочі місця, це є зарплата”.

За його словами, інвестори, які прийшли на завод і вкладають мільйони доларів, упевнені, що попит на продукцію виробництва в Україні буде.

Президент зауважив, що перетворення на заводі відбулися швидко й нове виробництво розпочало роботу у 2018 році, а ще у 2016-2017 роках “тут було чисте поле”. Середня заробітна платня на підприємстві становить трохи більше 12 тисяч гривень.

“Принципова позиція – бізнес вірить в Україну. Бізнес точно знає, що те зростання інвестицій, яке зараз відбувається – точно буде захищено. Бізнес буде захищений від корупції, від тиску правоохоронних органів, від неефективного управління, і буде забезпечено надійний платоспроможний попит”, - наголосив Порошенко.

Він також висловив переконання, що інвестиції і розвиток виробництва буде продовжено.

Водночас Порошенко нагадав, що за останні п'ять років побудовано 207 заводів, у тому числі у 2018 році - 86 заводів.

Читайте також: Україна ще ніколи не була так близько до ЄС, як зараз — Порошенко

Як відомо, ТОВ «Металогальва Україна» побудовано у селі Коржі Баришівського району та спеціалізується на виробництві металоконструкцій для електромереж. Виробництво дозволяє покривати гарячим цинком конструкції завдовжки до 13 метрів і вагою до 8 тонн. Підприємство використовує ресурсозберігаючі та екологічно чисті технології. Залучено в будівництво 8,5 млн доларів та створено 223 робочі місця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-