Інвестори торік отримали майже 600 дозволів на користування надрами в Україні

Інвестори торік отримали майже 600 дозволів на користування надрами в Україні

Укрінформ
За 2018 рік інвестори отримали 582 спеціальні дозволи на користування надрами.

Про це повідомила т.в.о. директора департаменту дозвільної та міжнародної діяльності Держгеонадр Марина Васюкова, повідомляє прес-служба Державної служби геології та надр.

“Державна служба геології та надр України видала понад 500 спеціальних дозволів на користування надрами. Так, у період з січня по грудень 2018 року видано 582 бланки спеціальних дозволів на користування надрами (надання, продовження строку дії, внесення змін, переоформлення)”, — повідомила Васюкова.

Зокрема, розглянуто 43 проекти робіт дослідно-промислової розробки родовищ корисних копалин загальнодержавного значення. 275 проектів робіт та планів розробки родовищ корисних копалин та переробки мінеральної сировини.

Як повідомлялося, 6 грудня Держгеонадр оголосила перший нафтогазовий раунд і запропонувала 10 ділянок загальною площею 1,81 тис. км квадратних. Визначення переможців відбудеться через 90 днів шляхом онлайн-торгів на електронній платформі ProZorro.Продажі.

Читайте також: Фонд гарантування у березні продаватиме черговий пул активів

Усі ділянки розташовані у межах добре досліджених нафтогазових басейнів з розгалуженою газотранспортною інфраструктурою та проведеними сейсмічними дослідженнями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-