Укргазбанк надав компаніям-нерезидентам тендерні гарантії на $1,3 мільйона

Укргазбанк надав компаніям-нерезидентам тендерні гарантії на $1,3 мільйона

Ексклюзив
Укрінформ
Державний АБ “Укргазбанк” надав гарантій на суму 1,3 млн дол. США для компаній-нерезидентів для участі у тендерних торгах на території України завдяки співпраці з провідними іноземними банками.
Зокрема, партнерами банку вже стали провідні іноземні банки з Китаю, Туреччини та Європи, повідомили Укрінформу в середу в прес-службі фінустанови.
“Сьогодні згідно з українським законодавством компанії-нерезиденти можуть брати участь у тендерних закупівлях на території України лише шляхом надання гарантій від українського або першокласного іноземного банку. Віднині таке зобов’язання бере на себе Укргазбанк завдяки розширенню міжнародної співпраці з провідними іноземними банками. Така взаємодія дозволяє Укргазбанку надавати гарантії на користь будь-якого організатора закупки з державного або комерційного сегменту”, - йдеться у повідомленні.
Як зазначили у прес-службі, для Укргазбанку це зобов’язання є операцією з низьким ризиком. Термін виконання – 3-4 дні.
“А конкурентоспроможні умови з одного боку заохочують нерезидентів до участі у державних тендерних торгах на території України, а з іншого – підвищують якість самих тендерів та знижують їхню вартість”, - наголосили в Укргазбанку.
Як повідомляв Укрінформ, за результатами діяльності у 2018 році прибуток Укргазбанку сягнув 766 млн грн, що майже на 20% перевищує встановлений бюджетом та затверджений Наглядовою радою банку запланований показник. Прибуток Укргазбанку за 2017 рік становив 624 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-