Укргазбанк ще на крок наблизився до приватизації

Укргазбанк ще на крок наблизився до приватизації

Укрінформ
Керівництво Міжнародної фінансової корпорації (IFC) підтвердило готовність розглядати інвестиції в капітал АБ "Укргазбанк".

Про це написала на своїй сторінці у Facebook глава офісу Національної інвестиційної ради при президентові Юлія Ковалів.

"На засіданні Національної Інвестиційної Ради керівництво IFC підтвердило готовність розглядати інвестиції в капітал Укргазбанк. Протягом наступних місяців розпочнеться підготовча робота, в тому числі due diligence (процедура оцінки об'єкта інвестування - ред.)", - зазначила Ковалів.

Як повідомлялося, у Міністерстві фінансів України очікують, що приватизація АБ "Укргазбанк" відбудеться у строк до 2020 року. Наприкінці 2017 року Мінфін, Укргазбанк та Міжнародна фінансова корпорація (IFC) підписали меморандум щодо залучення інвестицій IFC та консалтингових послуг для розвитку банку і підвищення його інвестиційної привабливості.

Читайте також: Укргазбанк та ДІФКУ розвиватимуть «зелену» енергетику в Україні

Міжнародна фінансова корпорація - одна з п'яти інституцій Групи Світового банку. З 1992 року IFC реалізує в Україні масштабну програму технічної допомоги. IFC сприяла приватизації малих підприємств і об'єктів незавершеного будівництва, а також приватизації земель і масовій приватизації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-