Корпорація «Богдан» уклала новий контракт з французькою Bluebus

Корпорація «Богдан» уклала новий контракт з французькою Bluebus

Укрінформ
Корпорація «Богдан Моторс» уклала нову угоду із французькою компанією Bluebus щодо виробництва кузовів для електричних автобусів.

Про це повідомили у прес-службі автокорпорації.

«Компанія розпочала 2019 рік із посилення міжнародного співробітництва, підписавши договір із європейським партнером. Минулого року для Bluebus вже було виготовлено 6 кузовів на потужностях Луцького автоскладального заводу «Богдана». Французький замовник залишився задоволеним дотриманням термінів виробництва та якістю продукції, тож вирішив продовжити співробітництво», - зазначили в корпорації «Богдан».

Компанія Bluebus є французьким виробником екологічного громадського транспорту. Вона використовує передові технології та орієнтується на зменшення шкоди для навколишнього середовища.

2018 року у рамках перших контрактів «Богдан Моторс» доправив для Bluebus шість 12-метрових кузовів, зробивши прорив на ринок Західної Європи. Раніше корпорація співпрацювала зі східними країнами континенту - електричний міський автобус «Богдан А70100» наразі курсує вулицями міст Польщі. Також високий професіоналізм українських фахівців підтвердив і контракт із данською компанією BankeElectromotive, для якої на луцькому ДП «Автоскладальний завод №1» було вироблено електромашину ERCV27 - першу українську повністю електричну вантажівку.

Читайте також: Автовиробництво в Україні торік упало на 23% - експерти

Раніше у корпорації наголошували, що електробуси є економним та екологічним видом громадського транспорту, за яким – майбутнє міських перевезень. «Богдан» готовий постачати таку техніку і для українських автопарків у разі наявності замовлень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-