Порошенко сформував делегацію України для участі в сесії IRENA

Порошенко сформував делегацію України для участі в сесії IRENA

Укрінформ
Президент Петро Порошенко утворив делегацію України для участі у ІХ сесії Асамблеї Міжнародного агентства з відновлювальних джерел енергії (IRENA), що відбудеться 11-13 січня в м. Абу-Дабі, ОАЕ.

Відповідне розпорядження опубліковане на сайті глави держави.

“Утворити делегацію України для участі у ІХ сесії Асамблеї Міжнародного агентства з відновлювальних джерел енергії (IRENA) (11-13 січня 2019 року в м. Абу-Дабі, Об’єднані Арабські Емірати)”, - ідеться в розпорядженні.

Згідно з документом, до складу делегації включено 6 осіб: заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства з питань європейської інтеграції Тараса Токарського (глава делегації), другого секретаря Посольства України в Об’єднаних Арабських Еміратах Павла Домашнєва, першого заступника голови Комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки (за згодою) Олександра Домбровського, посла України в ОАЕ Юрія Полуреза, голову Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження Сергія Савчука та третього секретаря Посольства України в ОАЕ Антона Скляра.

Читайте також: У Житомирі 95% опалення за два роки переведуть на альтернативну енергетику

Згідно з розпорядженням главі делегації дозволено вносити зміни до складу делегації у разі потреби за погодженням із Міністерством закордонних справ України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-