В Україні створять робочу групу для реформування ДФС

В Україні створять робочу групу для реформування ДФС

Укрінформ
Кабінет міністрів схвалив постанову щодо утворення міжвідомчої робочої групи, яка виробить рекомендації щодо реформування системи податкових та митних органів. 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.

"Кабінет Міністрів схвалив постанову про утворення міжвідомчої робочої групи з питань реформування системи органів, що реалізують державну податкову та митну політику. Персональний склад робочої групи затверджуватиметься міністром фінансів України та не перевищуватиме 50 осіб", - йдеться у повідомленні.

До складу робочої групи увійдуть представники органів виконавчої влади, міжнародних та громадських організацій, народні депутати України, експерти.

Кабінет міністрів також затвердив Положення про міжвідомчу робочу групу та визначив її основні завдання. Так, робоча група здійснюватиме аналіз пропозицій щодо реформування державної податкової та митної служб та подаватиме на розгляд Кабінету міністрів розроблені рекомендації.

Читайте також: Кабмін затвердив нові розміри пропорцій розподілу ЄСВ

Як повідомлялося, 18 грудня 2018 року Кабінет міністрів схвалив постанову про реорганізацію Державної фіскальної служби шляхом поділу на Державну податкову і Державну митну служби як окремі центральні органи виконавчої влади. Кабінет міністрів спрямовуватиме та координуватиме діяльність цих служб через міністра фінансів України. Постанова враховує рекомендації Міжнародного валютного фонду та завдання, визначені Середньостроковим планом пріоритетних дій уряду до 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-