Гройсман на Кабміні: Нам потрібна зміна моделі економіки

Гройсман на Кабміні: Нам потрібна зміна моделі економіки

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що економіка зростає майже два з половиною роки, але поки що це слабо відчутно для українців, і завдання уряду - пришвидшити зростання.

Про це Прем'єр сказав під час засідання уряду 27 грудня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми вже маємо майже два з половиною року економічне зростання. Ми розуміємо, що це достатньо добрі сигнали, які дає національна економіка в тому, що вона починає відновлюватися. Я також розумію, що це зростання поки що слабо відчутно для українських громадян. Тому завдання - пришвидшувати зростання. Нам потрібні інвестиції, модернізація, зміна моделі економіки. Ми запустили ряд інструментів, які кожного місяця і року даватимуть чіткі результати", - зазначив Гройсман.

Читайте також: У Пенсійному фонді сказали, кому чекати на перерахунок із 1 січня

Він додав, що необхідно також запроваджувати інновації в економіці, покращити легкість ведення бізнесу, забезпечити надходження інвестицій в державні підприємства, впроваджувати нові стандарти профтехосвіти, модернізувати інфраструктуру.

"2018 рік був непростим, вдалося утримати фінансову стабільність, забезпечити економічне зростання та необхідні трансформації у різних сферах життя.Чи достатньо цього, щоб люди відчули, що ситуація кардинально змінилася? Зрозуміло, що ні, ми розуміємо, що треба зробити ще дуже багато, щоб по-справжньому відкрити потенціал України", - додав Гройсман.

Він зауважив, що пріоритетом для уряду залишається питання розвитку національної економіки та забезпечення фінансової стабільності наступного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-