Ощадбанк розширив спектр операцій з іноземними валютами для малого бізнесу

Ощадбанк розширив спектр операцій з іноземними валютами для малого бізнесу

Укрінформ
Ощадбанк у системі дистанційного обслуговування малого та середнього бізнесу впровадив сервіс «Валютний модуль».

Про це йдеться в прес-релізі Ощадбанку, що є в розпорядженні Укрінформу. 

"Ощадбанк розширює можливості клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу при користуванні системою дистанційного обслуговування Corp Light. Відтепер підприємцям став доступний новий сервіс «Валютний модуль» для здійснення широкого спектру операцій з іноземними валютами: формування заявок на купівлю, продаж, конвертація іноземної валюти та робота з платіжними документами, а саме створення, редагування, візування та відправлення їх до банку, використання шаблонів, дублювання документів, перегляд історії та керування правами доступу до платежів у іноземній валюті користувачів без права підпису", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Ощадбанк: Рішення щодо компенсації Росією збитків можна виконати примусово

У банку нагадують, що у серпні 2018 року почали використовувати глобальну технологію SWIFT gpi при здійсненні транскордонних розрахунків. 18 листопада банк приєднався до нової послуги gCOV у рамках SWIFT gpi, в якій перекази відправляються за технологією з покриттям, що дає можливість уникати списання додаткових комісій банками-кореспондентами при здійсненні транскордонних розрахунків у системі SWIFT та забезпечує збереження інформації про платіж до кінцевого отримувача. Ощадбанк підтримує зв’язки з понад 170 банками світу для здійснення  міжнародних переказів методом покриття.

Як відомо, Corp Light – система дистанційного обслуговування клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку, що надає їм можливість цілодобово управляти рахунками, в тому числі за допомогою мобільного додатка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-