Видобуток газу в Україні зростає сьомий місяць поспіль - експерти

Видобуток газу в Україні зростає сьомий місяць поспіль - експерти

Укрінформ
У листопаді середньодобовий видобуток природного газу в Україні становив 58,76 млн кубометрів на добу, що на 0,4% (220 тис. кубометрів на добу) більше, ніж у жовтні поточного року. 

Про це пише профільне енергетичне видання enkorr.

За даними видання, показник середньодобового видобутку зростає сьомий місяць поспіль. Порівняно з листопадом 2017 року середньодобовий видобуток збільшився на 1,1% (630 тис. кубометрів на добу).

Зазначається, що загальний видобуток продовжує зростати за рахунок показників державної компанії «Укргазвидобування», а приватні компанії демонструють зниження.

У листопаді середньодобовий показник видобутку УГВ становив 43,74 млн кубометрів на добу, що на 0,8% (35 тис. кубометрів на добу) вище, ніж у жовтні цього року. Середньодобовий видобуток газу держкомпанією зростає четвертий місяць поспіль.

Читайте також: Нацкомісія пропонує вдвічі знизити тарифи на послуги транспортування газу

Як повідомлялося, за 11 місяців 2018 року в Україні видобуто 19,06 млрд кубометрів газу, що практично відповідає рівню аналогічного періоду минулого року. З цього обсягу на УГВ припадає 14,06 млрд кубометрів, компанія за 11 місяців збільшила видобуток на 1% порівняно з січнем-листопадом минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-