Ціна агропродукції може реагувати на ескалацію конфлікту - Мінагро

Ціна агропродукції може реагувати на ескалацію конфлікту - Мінагро

Укрінформ
Ціни на сільськогосподарську продукцію можуть коливатися внаслідок ескалації конфлікту.

Про це написав перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Максим Мартинюк на своїй сторінці у Facebook.

“Власне, не ризик в прямому розумінні, але можливість коливань цін як реакція на ескалацію конфлікту - аспект, який треба врахувати. Ступінь впливу: мінімальний”, - зазначив Мартинюк. 

Він наголосив, що на біржовій сесії 26 листопада коливання ціни на пшеницю були в межах 1%. “Сьогоднішня сесія буде більш показова, але навряд чи суттєво інша”, - акцентував урядовець.

Як повідомлялося, 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації вчинили агресивні дії проти трьох українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса в порт Маріуполь Азовського моря. Після цього спецпризначенці РФ захопили раніше обстріляні українські малі броньовані артилерійські катери «Бердянськ» і «Нікополь», рейдовий буксир «Яни Капу». На них, за даними українських ВМС, знаходилися 23 моряки, шестеро було поранено.

Читайте також: Укрзалізниця переводить військові перевезення на спецрежим

Верховна Рада 26 листопада ухвалила Закон «Про затвердження указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» на 30 днів у 10 областях. Йдеться про області, що розташовані вздовж російського кордону, придністровської ділянки молдавського кордону та на узбережжі Чорного та Азовського морів. До переліку входять Одеська, Миколаївська, Херсонська, Запорізька, Луганська, Донецька, Сумська, Харківська, Чернігівська, Вінницька області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-