Розенко: У випадку воєнного стану всі виплати проводитимуться вчасно

Розенко: У випадку воєнного стану всі виплати проводитимуться вчасно

Укрінформ
У разі запровадження воєнного стану в Україні всі соціальні платежі, допомоги, пенсії, зарплати та інші виплати будуть здійснюватися вчасно, в повному обсязі та без обмежень.

Про це у Facebook зазначив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.  

«Щоби припинити будь-які спекуляції на цій чутливій темі, пару слів щодо впливу можливого запровадження воєнного стану на систему соціальних виплат в державі. Зважаючи на стабільну і прогнозовану фінансово-економічну ситуацію в країні, всі соціальні платежі, допомоги, пенсії, зарплати та інші виплати будуть здійснюватися вчасно, в повному обсязі і без жодних обмежень», -  зазначив Розенко.

Він наголосив, що «уряд не допустить жодних збоїв у системі соціальних виплат».

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада російські судна обстріляли і захопили три українські кораблі в районі Керченської протоки. За останніми даними, шестеро українських моряків отримали поранення. 

Читайте також: ПриватБанк підключив міжнародну систему грошових переказів

У зв'язку з цим Рада національної безпеки і оборони України запропонувала Президентові Петру Порошенку запровадити воєнний стан на 60 діб.

Порошенко заявив, що підтримує запровадження воєнного стану через напад РФ на українські кораблі в районі Керченської протоки.

У понеділок, 26 листопада, о 16.00 Верховна Рада має зібратися на позачергове засідання для розгляду питання про запровадження воєнного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-