Лоукости сприятимуть розвитку регіональних аеропортів України - Омелян

Лоукости сприятимуть розвитку регіональних аеропортів України - Омелян

Укрінформ
Лоукост-перевізники зацікавлені у розвитку регіональних аеропортів, тож це є можливістю для збільшення регіональних аеропортів у загальних показниках авіаперевезень.

Про це сказав міністр інфраструктури Володимир Омелян на спільній прес-конференції з комерційним директором компанії Ryanair Девідом О'Брайаном, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Авіакомпанії, що працюють за цією моделлю в усіх регіонах світу, мають найбільшу динаміку зростання авіаперевезень. Їх питома вага постійно підвищується. Оскільки вони виконують авіарейси за прямими маршрутами, то зацікавлені, насамперед, у розвитку регіональних аеропортів країн, куди вони літають. Це можливість для відродження регіональних аеропортів України та збільшення їх ролі у загальних показниках авіаперевезень", - зазначив Омелян.

Він також висловив думку, що доступ лоукостів до аеропортів України - показник чесної конкуренції на ринку.

Читайте також: Ryanair анонсувала 22 нові рейси з України влітку 2019 року

"Перспективи співпраці значно ширші. Ми обговорюємо можливість створення IT-центру Ryanair в Україні, створення бази обслуговування літаків, розширення географії польотів компанії до регіональних аеропортів", - додав Омелян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-