У ФДМУ назвали приватизовані об'єкти, які повертають у власність держави

У ФДМУ назвали приватизовані об'єкти, які повертають у власність держави

Укрінформ
Фонд держмайна оприлюднив перелік приватизованих об'єктів щодо яких тривають судові процеси з повернення цього майна у власність держави. 

Перелік об’єктів приватизації, за якими проводиться претензійно-позовна робота щодо розірвання та визнання недійсними договорів купівлі-продажу та які підлягають поверненню в державну та комунальну власність, був оновлений відповідно до Наказу ФДМУ від 2 листопада 2018 року, та оприлюднений на сайті фонду.

У переліку станом на 1 жовтня 2018 року знаходилося 94 об'єкти, у тому числі - кілька об'єктів, що розташовані в анексованому Криму та на окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Серед підстав реприватизації кримських об'єктів вказується, зокрема, не погашення заборгованості перед бюджетом та Пенсійним фондом, утворення нової заборгованості по платежах до бюджетів всіх рівнів тощо. 

Читайте також: У Нафтогазі пояснили, за яких умов відновлять постачання газу деяким споживачам

Серед підстав для повернення у власність держави решти об'єктів вказується, зокрема, не виконання умов на виведення підприємства із стану банкрутства, невиконання інвестзобов'язань, заборгованість перед бюджетом та Пенсійним фондом тощо.

Серед найбільших об'єктів, щодо яких триває робота з поверення у власність держави, - одне з найбільших бюджетоутворюючих підприємств України ПАТ "Укртелеком".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-