Кабмін пом'якшив вимоги до постачання газу для опалення - Нафтогаз

Кабмін пом'якшив вимоги до постачання газу для опалення - Нафтогаз

Укрінформ
Кабінет міністрів пом'якшив вимоги для постачання газу на умовах покладення спеціальних обов'язків (ПСО) у поточному опалювальному сезоні.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі НАК «Нафтогаз України».

«Сьогодні офіційно опублікована постанова Кабінету міністрів України від 14.11.2018 р. №942 «Про внесення змін до постанов Кабінету міністрів України від 18 червня 2014 р. № 217 і від 19 жовтня 2018 р. № 867». Постанова затверджує нові умови постачання природного газу тепловиробникам для потреб населення», - розповіли у Нафтогазі.

Зокрема, вимога до розрахунків за попередній період для отримання права на постачання газу зменшена з 90% до 78%, а для теплопостачальних підприємств, що знаходяться під управлінням ФДМУ, - до 60%.

«Постанова, розроблена за участю НАК «Нафтогаз України», має на меті врегулювати питання теплопостачання у проблемних населених пунктах та не припустити відключення газу для підприємств ТКЕ в опалювальний період», - пояснили у Нафтогазі.

Читайте також: Кабмін заборонив відключати теплоенерго від газу взимку

Нові умови надання номінацій діятимуть у період з 1 грудня 2018 до 1 квітня 2019 року, а для теплопостачальних підприємств, що знаходяться під управлінням ФДМУ, - з 16 листопада 2018 року до 1 квітня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-