В Україні реалізовуватимуть проект з прискорення інвестицій в агробізнес - Мінагро

В Україні реалізовуватимуть проект з прискорення інвестицій в агробізнес - Мінагро

Укрінформ
У Мінагрополітики відбулася зустріч представників уряду з директором Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України Сату Кахконен щодо реалізації проекту «Прискорення інвестицій у сільське господарство України».

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Нагадаємо, Україна стала ефективніше використовувати кошти Світового банку.

У зустрічі взяли участь керівник групи та старший економіст із сільського господарства Сандра Брока, економіст із сільського господарства Катерина Шредер, консультант Світового банку з питань земельної реформи Денис Нізалов, представники Мінагро та Держгеокадастру.

«Деякі пункти Проекту потребують законодавчого врегулювання, але розуміючи всю вагомість співпраці зі Світовим банком та її подальший вплив на економічну та соціальну сферу України, Уряд і Мінагрополітики будуть всіляко сприяти реалізації Проекту у визначені терміни», - зазначалось на зустрічі.

За словами директора Світового банку у справах Білорусі, Молдови та України Сату Кахконен, дедлайн для запуску Проекту встановлено на лютий 2019 року.

Читайте також: Торгівля агропродукцією між Україною та ЄС цьогоріч збільшилася на 5,4% - Мінагро

Серед попередньо визначених аграрних компонентів реалізації Проекту: гармонізація українського законодавства до вимог ЄС, удосконалення системи держпідтримки сільського господарства, стимулювання диверсифікації виробництва аграрного сектору,  розвиток сільських територій, посилення спроможності у сфері безпеки харчових продуктів, вирішення логістичних питань, поліпшення якості землекористування, покращення управління водними ресурсами, покращення доступу до сільськогосподарських ресурсів, удосконалення доступу до фінансових ресурсів та інструментів управління ризиками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-