Вітренко у Нафтогазі зосередиться на арбітражі з Газпромом

Вітренко у Нафтогазі зосередиться на арбітражі з Газпромом

Укрінформ
Юрій Вітренко на посаді виконавчого директора НАК "Нафтогаз України" сфокусується на арбітражному процесі з ПАТ «Газпром» та стратегії розвитку ПАТ "Укрнафта".

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі НАК "Нафтогаз України".

"Юрій Вітренко на посаді виконавчого директора сфокусується на арбітражному процесі з ПАТ «Газпром» включно з примусовим виконанням рішення у транзитній справі та переговорами щодо майбутнього транзитного контракту. Він також координуватиме проект щодо вирішення проблеми зі сталим розвитком ПАТ «Укрнафта» та підрозділ НАК «Нафтогаз України» з маркетингових досліджень та аналізу", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Газпром чекає нового керівництва Нафтогазу для "повернення балансу" — Вітренко

У компанії зазначили, що посада головного операційного директора залишатиметься вакантною до того часу, поки буде впроваджена нова операційна модель. Щойно нові принципи та нова організаційна структура будуть запроваджені, компанія призначить головного виконавчого директора зі співробітників НАК «Нафтогазу України» або сторонніх кандидатів, які найбільше відповідатимуть посаді. До цього часу процес впровадження нової операційної моделі буде підпорядкований безпосередньо голові правління.

Повноваження та зони відповідальності інших топ-менеджерів залишаться без змін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-