Україна активізує співпрацю з Кувейтським фондом економічного розвитку

Україна активізує співпрацю з Кувейтським фондом економічного розвитку

Укрінформ
Україна активізує співпрацю з Кувейтським фондом арабського економічного розвитку, зокрема у галузі охорони здоров'я, сільського господарства та будівництва.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко на зустрічі з генеральним директором Кувейтського фонду арабського економічного розвитку (КФАЕР) Абдулвахабом Аль-Бадером, повідомляється на Урядовому порталі.

«Ми приділяємо велику увагу розвитку взаємовигідної співпраці з Кувейтським фондом арабського економічного розвитку в інвестиційній сфері. Розширення економічних зв'язків з авторитетними кувейтськими фінансовими установами, а також залучення КФАЕР до реалізації кредитно-інвестиційних проектів в Україні, є важливим пріоритетом діяльності нашого уряду», - сказав Розенко.

Читайте також: Підприємці Чехії зацікавлені інвестувати в Україну - посол

Він додав, що сподівається на спільну реалізацію з Кувейтським фондом арабського економічного розвитку проектів в Україні, особливо, у галузі охорони здоров'я, сільського господарства та будівництва, включаючи інфраструктурні проекти.

Розенко також наголосив, що наразі опрацьовується питання створення відповідної Робочої групи, до складу якої будуть включені українські експерти з усіх причетних міністерств та відомств, з метою прискорення налагодження співробітництва з КФАЕР.

Віце-прем'єр-міністр України також висловив вдячність за допомогу, надану Україні Кувейтським фондом арабського економічного розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-