Громадяни і бізнес потребують нової якості роботи Укрзалізниці - Гройсман

Громадяни і бізнес потребують нової якості роботи Укрзалізниці - Гройсман

Укрінформ
Громадяни і бізнес потребують нової якості роботи “Укрзалізниці”, і тому зміни тут неминучі.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав під час зустрічі із залізничниками з нагоди їхнього професійного свята, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Всі потребують нової якості роботи “Укрзалізниці”. Всі потребують рівного доступу до можливостей цієї компанії”, - сказав Гройсман.

За його словами, нині у цій компанії працюють близько 300 тис. працівників. За 2017 рік потягами “Укрзалізниці” подорожували 206,6 млн разів та перевезено 336,6 млн тонн вантажів. “Ми маємо прекрасні традиції залізничників, ми маємо прекрасну розгалужену інфраструктуру, але я вважаю, що ми мали критично велику проблему недофінансування та неефективного управління. Як наслідок, маємо сьогодні численні проблеми, які треба вирішити для того, щоб у нас була надійна безпечна українська залізниця, яка б дала можливість не тільки надавати якісні послуги для українських громадян, а й забезпечити розвиток національної економіки”, - сказав Прем’єр-міністр.

Читайте також: Укрзалізниця стала приватним акціонерним товариством

Гройсман запевнив у тому, що влада розуміє необхідність підтримки стану компанії, оновлення рухомого складу, у тому числі й завдяки міжнародним контрактам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-