Гройсман хоче повторити успіх економічно сильних країн

Гройсман хоче повторити успіх економічно сильних країн

Відео
Укрінформ
Україна має зробити усе необхідне для зростання економіки та покращення рівня життя населення.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Надзвичайно важливим є мати сильну економіку. Зараз є дуже багато викликів, але для того, щоб ми могли їх подолати, маємо повторити успіх у тому числі країн, які є нашими західними сусідами, які у часи становлення своєї незалежності змогли провести необхідні зміни і зробити свої економіки сильними, а людей - заможними. Тому надзвичайно важливо, щоб економіка зростала", - сказав Гройсман.

За його словами, дуже важливо, щоб ніхто не зміг своїми популістськими діями зупинити зростання економіки. "Ми за 3,5 роки маємо в Україні створення понад 150 промислових об'єктів, а це означає, що до нас починають приходити нові технології, нові підприємства і нам треба дуже динамічно вирішувати ті проблеми, які впливають на недостатній розвиток економіки, у тому числі й дерегуляцію", - наголосив глава уряду.

Читайте також: Прем’єр сподівається, що жага виграшу на виборах “не затьмарить” розум політиків

Прем'єр наголосив, що зароблені кошти необхідно направляти у створення нормальних умов життя для співвітчизників, у якість освіти, медицини, створення належних умов для ведення бізнесу, бо усе це пов'язано між собою. "Падати економіка може дуже швидко, а зростає повільно. Але я глибоко переконаний у тому, що в Україні цей процес зростання розпочався", - сказав Гройсман.

Прем'єр-міністр наголосив, що для цього Україні треба розкрити свій потенціал. За його словами, нині переважна більшість експертів та представників різних галузей мають оптимістичний прогноз щодо подальшого розвитку країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-