Укргазвидобування уклало контракт із сервісною компанією на $92 мільйони

Укргазвидобування уклало контракт із сервісною компанією на $92 мільйони

Укрінформ
АТ "Укргазвидобування" та компанія з надання сервісних послуг у нафтогазовій галузі ТОВ «Шлюмберже сервісез Україна» уклали угоду на послуги колтюбінгу. 

Про це Укрінформу повідомила прес-служба НАК "Нафтогаз України".

"У жовтні укладена угода на послуги колтюбінгу, до яких входять високотехнологічні сервісні послуги з використанням колтюбінгових установок, та інженерний супровід. Виконання цього контракту вартістю 92 млн дол. США заплановане на наступні три роки. Одна колтюбінгова установка вже доставлена в Україну і готова до використання на свердловинах Укргазвидобування", - йдеться у повідомленні.

За допомогою високоефективних послуг з колтюбінгу та інших технологій від Шлюмберже Укргазвидобування розраховує підвищити власний технологічний рівень та збільшити видобуток вуглеводнів.

Нафтогаз та Укргазвидобування також підписали зі Шлюмберже меморандум про взаєморозуміння щодо поглиблення стратегічного технологічного співробітництва у сферах буріння, гідророзриву пласту, гідравлічної інтенсифікації видобутку, розробки програмного забезпечення та 3D моделювання, а також поставок високотехнологічного обладнання та програмного забезпечення. 

Читайте також: Газ за новими цінами: Нафтогаз розіслав контрагентам додаткові угоди

Цей меморандум є наступним етапом співробітництва між УГВ та Шлюмберже після укладання між ними у березні 2018 року мультисервісного рамкового договору на наступні 3 роки. Згідно з ним уже законтрактовано 14 сервісних ліній, серед яких буріння, геологічні та геофізичні роботи, управління пластами. До того ж, за вищевказаним договором УГВ вже закупило високотехнологічні послуги з бурових розчинів, цементажу, обслуговування бурових доліт, інженерної підтримки, похило-скерованого буріння, кабельного каротажу та інтерпретації 3D сейсміки на суму понад 10 млн дол. США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-