Газ за новими цінами: Нафтогаз розіслав контрагентам додаткові угоди

Газ за новими цінами: Нафтогаз розіслав контрагентам додаткові угоди

Укрінформ
Нафтогаз розіслав нові договори про постачання газу теплопостачальним підприємствам та договори купівлі-продажу - постачальникам газу зі спецобов’язками для потреб побутових споживачів та релігійних організацій.

Про це інформує прес-служба компанії.

"Офіційно опублікована постанова Кабінету міністрів України від 19.10.2018 р. №867, яка затверджує нове Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу і діятиме до 1 травня 2020 року. Виходячи з цього, Нафтогаз підготував і 30 жовтня електронною поштою розіслав нові договори (додаткові угоди) про постачання природного газу теплопостачальним підприємствам та договори купівлі-продажу природного газу постачальникам природного газу із спеціальними обов’язками для потреб побутових споживачів та релігійних організацій", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Висновок Регуляторної служби не скасовує підвищення цін на газ - експерт

Нафтогаз нагадує, що продаж газу за новими договорами стартує вже з 1 листопада.

Як повідомляв Укрінформ, з 1 листопада ціна на газ для населення зросте на 23,5%. Відповідне рішення уряд ухвалив 19 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-