ЄБРР надасть кредит на модернізацію тролейбусної мережі Кропивницького

ЄБРР надасть кредит на модернізацію тролейбусної мережі Кропивницького

Укрінформ
Аудиторська фірма ТОВ АФ “ПКФ Аудит-фінанси” на замовлення ЄБРР почала перевірку бухгалтерії комунального підприємства Кропивницького "Електротранс". 

Про це повідомляє видання “Утренний город” з посиланням на начальника КП “Електротранс” Олександра Луценка.

"Працівники київської фірми ТОВ АФ “ПКФ Аудит-фінанси” почали перевірку бухгалтерії кропивницького КП «Електротранс» на замовлення Європейського банку реконструкції та розвитку. Ця перевірка є обов’язковою умовою для надання кредиту ЄБРР на придбання тролейбусів та реконструкції тролейбусної мережі у Кропивницькому. Вони перевіряють документи за 2016-2017 роки. Зараз працюють над нашою документацією віддалено, формують бази, а потім до нас приїдуть та будуть перевіряти вже перебуваючи на нашому підприємстві. Перевіряють всю інформацію щодо наших прибутків. Договір про надання кредиту ЄБРР вже підписаний, але одна із умов надання – ми маємо показати їм свою бухгалтерію”, - повідомив Луценко.

Як зазначив керівник КП, після здійснення аудиту на підприємстві до Кропивницького приїде спеціальна комісія від ЄБРР. До її складу будуть включенні представники з Латвії та Польщі. Їхня мета перевірити технічний стан тролейбусних підстанцій та мережі. Візит комісії на підприємство планується через два тижні.

Читайте також: ЄБРР надасть 15 мільйонів євро кредиту на біогазову установку на Кіровоградщині

Також повідомляється, що напередодні міський голова Кропивницького Андрій Райкович та керівник КП “Електротранс” Олександр Луценко підписали угоду з Європейським банком реконструкції та розвитку про кредит. 282 мільйони гривень кредиту планують витратити на реконструкцію тролейбусної мережі, модернізацію тягових підстанцій та оновлення рухомого складу КП “Електротранс”. На баланс підприємства планують закупити близько 20 тролейбусів з автономним ходом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-