Укрзалізниця завершила будівництво естакади для експреса до

Укрзалізниця завершила будівництво естакади для експреса до "Борисполя"

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" завершило будівництво естакади через трасу Київ - Харків для експреса, що курсуватиме до аеропорту "Бориспіль". 

Про це компанія повідомляє у Facebook.

"Укрзалізниця завершила будівництво естакади через автомобільну дорогу Київ - Харків для експреса, що курсуватиме між залізничною станцією Київ-Пасажирський та Міжнародним аеропорт "Бориспіль"", - ідеться в повідомленні. 

Зазначається, що наразі триває облаштування залізничної станції "Бориспіль-аеропорт".

Також повідомляється, що 24 жовтня Укрзалізниця презентує засобам масової інформації хід будівництва швидкісної лінії від залізничного Центрального вокзалу до головного летовища країни. 

Як повідомляв Укрінформ, 22 жовтня в. о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов показав новий експрес Київ-Бориспіль, який буде курсувати з Центрального вокзалу до Міжнародного аеропорту "Бориспіль". Загалом таких рейкових автобусів буде п'ять, чотири з них курсуватимуть на маршруті Київ-Пасажирський - Бориспіль-аеропорт, один буде в резерві. 

Читайте також: Крадіжки на залізниці: УЗ заявляє про загрозу безпеці руху поїздів

Будівництво швидкісної лінії залізничного сполучення між Києвом і аеропортом "Бориспіль" буде завершено до 1 грудня.

Згідно з проектом будівництва, лінія буде прокладена від вокзалу "Київ-Пасажирський" через станцію "Видубичі" до терміналу D аеропорту "Бориспіль". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-