Харківський завод «Радіореле» виставили на продаж у ProZorro

Харківський завод «Радіореле» виставили на продаж у ProZorro

Укрінформ
Фонд державного майна виставив на продаж через систему електронних торгів ProZorroПродажі ДП «Завод «Радіореле» у Харкові. 

Про це повідомляється на сторінці ProZorroПродажі у Facebook.

“Зовсім скоро на прозорому аукціоні можна буде придбати завод у Харкові. ДП «Завод «Радіореле» спеціалізується на виробництві електророзподільної та контрольної апаратури. Найбільший виробник комутаційної техніки на ринку України і країн СНД”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що державне підприємство «Завод «Радіореле» розташований у місті Харкові на просп. Гагаріна,181. Стартова ціна - 36 201 936.95 грн без ПДВ. Мінімальний крок аукціону - 1% від початкової ціни.

Стартував аукціон 18 жовтня 2018 року о 20:22, пропозиції приймаються до 16 листопада 2018 року 20:17, відбудеться аукціон 19 листопада о 15:02. 

Читайте також: Майно підприємств-банкрутів тепер продаватимуть через електронні торги - СЕТАМ

Як раніше повідомляв Укрінформ, на виконання оновленого закону про приватизацію, Кабінет міністрів України затвердив правила малої приватизації. Серед іншого, було затверджено Порядок проведення аукціонів з продажу об'єктів малої приватизації (Постанова КМУ від 10 травня 2018 року № 432) та Порядок відбору і авторизації електронних майданчиків для проведення електронних аукціонів малої приватизації (Постанова КМУ від 10 травня 2018 року № 433).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-