ТАСкомбанк завершив процес об’єднання з ВіЕс Банком

ТАСкомбанк завершив процес об’єднання з ВіЕс Банком

PR
Укрінформ
ТАСкомбанк завершив процес об’єднання з ВіЕс Банком та оголосив його результати.  

За підсумками об’єднання фінансових закладів, що входять у Групу «ТАС», регулятивний капітал АТ «ТАСкомбанк» зріс на 46% — до 2,1 млрд грн, а кредитний портфель перевищив 13,8 млрд грн. На обслуговування в ТАСкомбанк перейшло більш ніж 27 тисяч клієнтів — як фізичних, так і юридичних осіб. Також на 30% зросла регіональна мережа ТАСкомбанку, що на сьогодні нараховує 109 відділень у 44 містах України. 

Завдяки отриманню дозволу НБУ на реорганізацію за спрощеною процедурою та ретельно продуманій стратегії консолідації двох банків процес об’єднання фінансових  закладів був реалізований у найкоротші строки та зайняв усього 5 місяців.

За оцінками експертів, в результаті інтеграційної синергії ТАСкомбанк зможе ще більше укріпити  фінансові  позиції у ТОП-20 банків, піднявшись у рейтингу за об’ємом активів мінімум на одну позицію.

Надалі ТАСкомбанк планує продовжити розвивати регіональну мережу, запроваджувати інноваційні технології і активно інвестувати у фінансовий сектор.

Читайте також: НБУ затвердив механізм резервування угод за валютними форвардами та ф'ючерсами

Нагадаємо, що на відкритті щорічного банківського форуму KRIEK (CIS BANKERS)  Ukrainian Banking Forum Голова Правління ТАСкомбанку С. Тігіпко заявив, що Група ТАС планує продовжувати роботу у секторі фінансових інвестицій і вже розглядає варіанти купівлі ще одного фінансового закладу.

Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011р.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-