У Мінфіні сподіваються, що Держбюджет на 2019 рік ухвалять до грудня

У Мінфіні сподіваються, що Держбюджет на 2019 рік ухвалять до грудня

Укрінформ
У Міністерстві фінансів розраховують, що Верховна Рада прийме законопроект про Державний бюджет України на 2019 рік, ще до грудня поточного року.

Про це сказала в.о. міністра фінансів Оксана Маркарова під час виступу у Верховній Раді, презентуючи Держбюджет на 2019 рік, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Безумовно, в цьому законопроекті є питання, які потрібно доопрацювати, і саме тому ми просимо сьогодні підтримати ухвалення Держбюджету у першому читанні з тими висновками і пропозиціями, які підготував Бюджетний комітет. Хочу подякувати комітету за те, що вони збалансовані та стримані (в своїх пропозиціях -ред.) для того, щоб ми разом з вами могли його (Держбюджет - ред.) доопрацювати, і вийти, сподіваюсь, ще до грудня місяця на ухвалення головного фінансового документу нашої країни», - наголосила Маркарова.

Вона зазначила, що наразі головне завдання - ухвалити збалансований бюджет, в якому кожна гривня видатків забезпечена реальними доходами.

Читайте також: Депутати ухвалили в першому читанні проект бюджету-2019

«Ми насправді тільки починаємо нашу роботу в широкому форматі над Державним бюджетом на 2019. У нас подано пропозицій на 2,2 трильйони гривень, це ще два бюджети, порівняно з тим, що ми подали», - сказала Маркарова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-