Глава Донеччини пообіцяв шахтарям звернутися до прем'єра щодо боргів із зарплат

Глава Донеччини пообіцяв шахтарям звернутися до прем'єра щодо боргів із зарплат

Укрінформ
Голова Донецької обласної ВЦА Олександр Куць має намір звернутися до Прем'єра Володимира Гройсмана для швидкого вирішення проблеми з виплати заборгованості заробітної плати гірникам шахти «Котляревська» ДП «Селідоввугілля».

Про це повідомили в профспілці працівників вугільної промисловості України після зустрічі ініціативної групи шахтарів з Куцем.

«Результатом зустрічі (гірників шахти «Котляревська» ДП «Селідоввугілля») стала обіцянка Олександра Куця разом з депутатами Донецької області звернутися до Прем'єр-міністра України для швидкого вирішення проблеми з виплати заборгованості по заробітній платі шахтарям, виплати поточної заробітної плати, і найголовніше - переглянути бюджетне фінансування на вугільну промисловість в 2019 році», - сказано в повідомленні.

Читайте також: Гірники шахти на Донеччині відмовляються спускатися в забій - вимагають зарплату

Також повідомляється, що гірники з главою області обговорили питання щодо постанови КМУ №63 від 07.02.2018г. «Про затвердження Порядку використання засобів, передбачених в державному бюджеті для здійснення заходів щодо забезпечення виробництва вугільної продукції і подальшого реформування державного сектора вугільної промисловості».

Як повідомлялося, в Донецькій області гірники шахти «Котляревська» ДП «Селідоввугілля» проводили акцію протесту у зв'язку з невиплатою заборгованості по зарплаті - перекривали протягом тижня (з 3 по 9 жовтня) рух на автомагістралі Дніпро - Донецьк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-