Місія США оцінила стан здоров'я української птиці

Місія США оцінила стан здоров'я української птиці

Укрінформ
Місія США щодо оцінювання контролю держави за здоров’ям птиці 5 жовтня завершила свою роботу в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

“5 жовтня 2018 року в Україні завершила роботу місія США, яка працювала в Україні з 1 жовтня та проводила оцінку системи державного контролю за здоров’ям птиці”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що представники місії під час візиту ознайомилися з функціями і повноваженнями Держпродспоживслужби та її територіальних органів Одеської, Львівської, Черкаської та Київської областей; з системою державних лабораторій та лікарень ветеринарної медицини, державних науково-дослідних інститутів з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи.

Читайте також: Український агроекспорт за 8 місяців зріс на $65,6 мільйонів

Американці відвідали прикордонні інспекційні пункти, ознайомилися з державною програмою спостереження за грипом птиці, діяльністю домашніх подвірних господарств. Особлива увага була приділена організації ветеринарного нагляду на місцях на рівні приватних господарств та птахофабрик, питанням документального супроводу при переміщенню птиці, вакцинації птиці.

За результатами роботи місії буде складено звіт про результати визнання української системи державного контролю за здоров’ям птиці, зазначили у Держпродспоживслужбі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-