Нова угода замість NAFTA зміцнила канадську та мексиканську валюти

Нова угода замість NAFTA зміцнила канадську та мексиканську валюти

Укрінформ
Канада, США та Мексика, домовившись про нову торговельну угоду замість NAFTA, сприяли зміцненню курсу канадського долара та мексиканського песо до долара США.

Про це повідомляє Reuters.

"Канадський долар (CAD) зріс на 0,65% по відношенню до долара США - чотиримісячний максимум, а мексиканське песо (MXN) продемонструвало найбільше зростання протягом сімох тижнів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що занепокоєння стосовно політики Італії та промислового виробництва Китаю стримували оптимізм фінансових ринків, але досягнута угода про заміну NAFTA стала каталізатором прибутковості акцій.

Оптимізм щодо нової угоди про вільну торгівлю між Сполученими Штатами, Канадою та Мексикою, а також можливе значення цієї події для торговельних відносин в світі допомогло світовим фінансовим ринкам розпочати четвертий квартал року з позитивною динамікою, йдеться в повідомленні.

Читайте також: Канада, США та Мексика домовилися про заміну NAFTA

Як повідомлялось, Канада, Сполучені Штати і Мексика домовилися про нову торговельну угоду, яка замінить Північноамериканську угоду про вільну торгівлю (NAFTA).

"Канада і Сполучені Штати уклали угоду разом з Мексикою про нову, модернізовану торговельну угоду XXI століття: Угоду Сполучених Штатів Америки, Мексики і Канади (USMCA)", - наголошується у спільній заяві представників цих країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-