Міжнародна агровиставка у Кропивницькому стартує на рекордній для України площі

Міжнародна агровиставка у Кропивницькому стартує на рекордній для України площі

Укрінформ
З 26 по 29 вересня на території виставкового комплексу у Кропивницкому відбудеться VІ Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки AGROEXPO-2018. 

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили організатори заходу.

“Виставка пройде на рекордній для України площі. У цьому році площа виставкового комплексу зросла зі 119 100 м2 до 125 000 м2. Відкритий виставковий майданчик становить 102 300 м2, а критий павільйон – 22 700 м2. У критому павільйоні облаштовано новий вхід та нову зону реєстрації”, - повідомляють організатори виставки.

Як зазначають в прес-службі  AGROEXPO-2018, кожного дня на спеціальному полігоні демонструватиметься сільськогосподарські агрегати вітчизняних та іноземних брендів.

Всі чотири дні виставки супроводжуватимуться широкою діловою програмою. У перший день пройдуть дві панельні дискусії Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства аграрної політики та продовольства, а також Федерації роботодавців України.

Окрім демонстрації техніки також працюватиме спеціальна експозиція тваринництва та птахівництва. У двох спеціалізованих павільйонах будуть представлені племінні тварини та птиця: велика рогата худоба, коні, вівці, кози, кролі, кури та багато іншої живності. Загальна площа експозиції становитиме 2000 м2.

Під час дійства відбудеться виставка легкових автомобілів та позашляховиків.

Окремим блоком пройде культурно-розважальний захід «Покровський ярмарок», який триватиме всі чотири дні виставки. Там відбудуться виступи народних колективів, продаватимуться продукти від фермерських господарств за ціною виробника, сувеніри та вироби мистецтва з усіх куточків України, майстер-класи, розваги для дітей та дорослих.

Традиційно в рамках “Покровського ярмарку” проведуть конкурс на найбільший гарбуз – «Гарбуз-велетень».

Організатори додають, що загалом у VІ Міжнародній агропромисловій виставці AGROEXPO-2018 візьмуть участь понад 600 профільних компаній та відвідають 35000 осіб.

Читайте також: Укроборонпром представляє свої розробки на ADEX-2018

Як повідомлялося раніше, під час агропромислової виставки AGROEXPO-2018 у Кропивницькому проведуть міжнародні змагання – Етап Кубка Світу “Strongman AGRO EXPO cup 2018”. Змагання проходитимуть на третій день Міжнародної виставки – 28 вересня. Головним суддею виступить володар титулу «Найсильніша людина світу 2004» Василь Вірастюк.

Минулого року під час стронгмен-шоу на AGROEXPO було встановлено рекорд України з перетягування трактора у зчіпці з посівним комплексом загальною вагою понад 27 тонн.

Фото: www.ukragroexpo.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-