Надходження ЄСВ цьогоріч зросли на 27% - ДФС

Надходження ЄСВ цьогоріч зросли на 27% - ДФС

Укрінформ
Протягом січня-серпня цього року в Україні зібрано 145,1 мільярда гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. 

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби.

«Протягом січня-серпня поточного року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування склали 145,1 млрд грн. Це на 31,1 млрд грн, або на 27,3% більше січня-серпня минулого року», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що збільшення надходжень єдиного внеску зумовлено, зокрема, зростанням мінімальної зарплати та залученням до сплати єдиного внеску деяких категорій осіб (фізичні особи - підприємці на загальній системі оподаткування, які не отримують доходу, члени фермерських господарств).

Читайте також: Сума відшкодованого ПДВ цьогоріч зросла на 9,3% - ДФС

У ДФС інформують, що станом на 1 серпня 2018 року кількість платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування становила 4,3 млн, що на 144,6 тис. платників більше, ніж їх було на початку 2018 року.

Органи ДФС на постійній основі проводять роз’яснювальну роботу в трудових колективах та з керівниками підприємств про неприпустимість виплати заробітної плати меншої за законодавчо встановлений мінімум, наголошує прес-служба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-