У ДФС повідомили як цьогоріч зросли надходження податків і митних платежів

У ДФС повідомили як цьогоріч зросли надходження податків і митних платежів

Укрінформ
Надходження податків і митних платежів до загального фонду держбюджету за вісім місяців 2018 року збільшилися, відповідно, на 17,3 відсотка та 11 відсотків порівняно з аналогічним періодом торік. 

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

"У січні-серпні 2018 року до загального фонду державного бюджету надійшло (сальдо) 470,6 млрд грн платежів, що контролюються ДФС. Це на 14,4%, або на 59,4 млрд грн більше, ніж у відповідному періоді минулого року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до загального фонду держбюджету з початку 2018 року надійшло 261,1 млрд грн податкових платежів, що на 17,3%, або на 38,5 млрд грн, перевищує минулорічний показник.

Надходження митних платежів у січні-серпні до загального фонду держбюджету становили 209,6 млрд грн та перевищили минулорічні показники на 11%, або на 20,9 млрд грн.

Читайте також: В Україні стартував пілотний проект "електронний чек"

ДФС також наводить показники надходжень у серпні цього року. Так, до загального фонду держбюджету за минулий місяць надійшло (сальдо) 75,5 млрд грн. Це на 12,2%, або на 8,2 млрд грн, перевищує надходження серпня 2017 року.

Індикативні показники Міністерства фінансів України з надходження платежів до загального фонду держбюджету в серпні перевиконані на 1,7 млрд грн, або на 2,3%.

Надходження податкових платежів до загального фонду держбюджету у серпні становали 45,1 млрд грн, перевищивши минулорічний показник на 8,6%, або на 3,6 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-