Український ринок нових легкових автомобілів у серпні зріс на 11% - експерти

Український ринок нових легкових автомобілів у серпні зріс на 11% - експерти

Укрінформ
На українському ринку нових легкових автомобілів у серпні було відзначено зростання споживчої активності. 

Про це повідомляє асоціація «Укравтопром».

"Серпневі реєстрації нових авто збільшилися порівняно з минулим роком на 11%. Також попит на нові легкові автомобілі перевершив і липневий показник на 10 відсотків. Свої перші номери в минулому місяці отримали 7,3 тис. легкових автомобілів", - йдеться у повідомленні.

У профільній асоціації зазначили, що в останній місяць літа лідером національного ринку залишається французька марка Renault, яка збільшила свою реалізацію в Україні на 39% відносно свого серпневого результату 2017 року. За місяць 986 нових автомобілів цієї марки поповнили український автопарк.

Toyota стала другою за популярністю маркою з результатом 983 авто. Порівняно з показником річної давності реєстрації автомобілів марки Toyota зросли на 13%.

На третьому місці Nissan, в активі якого 498 нових машин (+32%).

З 10-відсотковим зростанням четвертий рядок рейтингу посіла KIA, власниками автомобілів цієї марки в серпні стали 477 українців.

Замикає п’ятірку лідерів Hyundai, на автомобілях цієї корейської марки свій вибір зупинили 452 покупці, або на 45% більше, ніж роком раніше.

Читайте також: Кожен п’ятий автомобіль в Україні отримує київську реєстрацію - експерти

У ТОП-10 серпневого ринку нових легкових автомобілів увійшли: Skoda – 404 шт. (+1%); Mazda – 315 шт. (+30%); Volkswagen – 313 шт. (-40%); Ford – 294 шт. (+20%); Suzuki – 277 шт. (+54%).

Найпопулярнішим автомобілем серпня став KIA Sportage, за нього своїми грошима проголосували 338 автомобілістів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-